MANİSA / YUNUSEMRE - Türk Kızılay Anaokulu

May

23 Nisan etkinlikleri kapsamında Kızılay’ın okulumuz öğrencilerine yönelik okulumuzda çeşitli ikramlıklarla, yüz boyama etkinlikleri, çuval oyunları ve palyaço ile birlikte çeşitli oyunlar ile eğlence gerçekleşti. Manisa gençlik ve Spor il müdürlüğü 75. Yıl GM gönüllülerine ve Kızılay genç gönüllülerine teşekkür ederiz

Nis

Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı okulumuzda yapılan törenle coşkuyla kutladık. Okunan şiirlerin sonrası anasınıfı öğrencileri ülkenin her bölgesine ait ayrı ayrı folklör gösterileri düzenledi. Öğrencilerimiz törende doyasıya eğlendilerek  ve bayramlarını doyasıya yaşadılar. Emeği geçen öğretmen ve velilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Okulumuzun 23 Nisan coşkusu haberlere de yansıdı. Haber linkleri aşağıdadır:

Nis

Çömlek Atölyesi etkinliği ile öğrencilerimiz çömlek sanatıyla tanıştılar. Minik elleriyle killere şekil veren çocuklarımız, bu etkinlikle birlikte ince motor becerileri, üç boyutlu düşünme yetenekleri, el-göz koordinasyonu gibi farklı becerilerini kullanarak kendi ürünlerini yaptılar.

BAKAN TEKİN, "ATATÜRK'E VEFA VALİZİ" SERGİSİ AÇILIŞINA KATILDI

Bizim de dahil olduğumuz minnet dolu valiz 18 martta sergi açılışı gerçekleşti.

Tekin, Dr. Ufuk Ege Anaokulunun hayata geçirdiği proje kapsamında, Türkiye genelinde 340 okuldan 20 bin öğrencinin "Atatürk ve Atatürk sevgisi" konusuyla hazırladığı portre, mektup, üç boyutlu yazıcıyla yapılan eserler, tablolar, geleneksel el sanatları eserlerinin yer aldığı "Atatürk'e Vefa Valizi" sergisinin açılışını yaptı, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Programa Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, İl Millî Eğitim Müdürü Yaşar Koçak da katıldı.

Mrt

Okulumuzda geri dönüşüm ile ilgili yeni e twining projelerimiz uygulanmaya başladı.

Mrt

Okulumuzda iklim değişikliği ile ilgili yeni e twining projelerimiz uygulanmaya başladı.

Mrt

Okulumuzda yeni e twining projemiz başladı. Projemizle iklim değişikliği ve sürdürülebilirlik konusunda farkındalık yaratmak, çevre bilinci oluşturmak ve iklim değişikliğini durdurmak istiyoruz.

Mrt

Psikososyal önleyici program kapsamında bu ayki ‘doğrular ve yanlışlar’ etkinliğimizi iyi dokunuş ve kötü dokunuşu ayırt etme amacıyla sınıflarımızda tamamladık

Mrt

12 Mart istiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma gününde istiklal marşımızı 10 kıta ezberleyen sabahçı ve öğlenci öğrencilerimize okul müdür ve müdür yardımcımız tarafindan madalyalarını aldilar. en anlamlı ve duygulu okuyan öğrencimiz de törende madalya ve hediyesini aldı.

Mrt

12 Mart istiklal Marşinin kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma gününde sınıflarımızda çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi.

Mrt

Rehber öğretmenimiz tarafından 'duygularımız,zorbalık ve baş etme yöntemleri' konusunda etkinliklerimiz sınıflarda yapıldı.

Mrt

Okulumuzda Dünya kadınlar günü sınıf içi etkinliklerle kutlandı

Mrt

1-7 mart Yeşilay haftası kapsamında zararlı alışkanlıklardan uzak kalmasını sağlamak amacıyla sınıflarımızda çeşitli etkinliklerimizi gerçekleştirdik.

Mrt

Okulumuzda meslek tanıtımı, acil yardım numaraları ve sivil savunma hakkında manisa büyük şehir itfaiye daire başkanlığı tarafından öğrencilerimize eğitim verdi.