MANİSA / YUNUSEMRE - Türk Kızılay Anaokulu

Türk Kızılay Anaokulu

YENİ MAHALLE MAH. 4707 SK. NO 35/1 YUNUSEMRE / MANİSA
Vizyon
Vizyonumuz: Geleceğimiz olan çocuklarımızın çağdaş ve yenilikçi eğitim ortamın da yaratıcı ve estetik duygulara sahip, kendini ifade edebilen, çevreye duyarlı, araştıran, özgüveni ve milli değerleri yüksek, nitelikli bireyler olarak yetiştirilmeleridir.
Misyon
Misyonumuz: “Her çocuk özeldir” ilkesi doğrultusunda, okul öncesi eğitimin temel ilkelerine uygun olarak çocukların, beden, zihin ve duygu gelişimini sağlamak, onları ilkokula ve hayata hazırlamak, Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak, bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak onların yaratıcı ve estetik duygularını geliştirmek, sevgi, saygı, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma gibi sosyal davranışları kazandırmak, kendini tanıyan, sorunlara çok yönlü bakabilen, sorgulayarak, üreterek, yaparak ve yaşayarak öğrenen, öğrenmeyi seven, milli ve manevi değerlerine sahip, büyüklerine ve doğaya saygılı çocuklar yetiştirmektir.
Başarılar
okulumuz Spor ve sanatsal anlamda birçok başarıya sahiptir. uluslararası projelrde ise Avrupa Etiketlerine sahiptir.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
08.00 - 12.40 13.00 - 18.00
DOĞALGAZ
YENİ MAHALLE MAHALLESİ 4707 SOKAK NO:35 YUNUSEMRE MANİSA
OKULUMUZ MANİSA YUNUSEMRE İLÇE MERKEZİNDE YER ALMAKTADIR.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun Sınav Başarı Durumu